Det eviga inlägget

Då har man lurat i sig att man faktiskt har ett liv, och sitter här och ler nöjt till sig självt klockan två på eftermiddagen, som är en timma efter man vaknat (alltså sedan man satte sig upp i sängen).

Men vad är det då detta liv består av?

...

ehm....

OH! nä....

...

Okej. Det kanske inte är det mest händelserika, häpnandsväckande och någonting som skulle väcka någon direkt avund. Men lite liv har man väl alltid (tja, säger ni, om man inte lever är man ju död)?

Just nu slösar jag tid inför resan till Prag. Jag är lite smått nervös, och försöker undvika alla positiva kommentarer om hotelet vi bor på (och det finns så många braaa!!!!), och om allt runt omkring. Jag vill ju inte bli besviken.

Sedan är det ganska anti-klimax-aktigt nu när man fått resultaten på CAE (som var A), och det är ju trevligt. Man tänkte att man kanske skulle känna någon lättnad, eller något. Men det var mest jaha. Tråkigt.

OCH SÅ SÅG JAG INCEPTION IGÅR. Stora bokstäver behövs. Den var BRA. Gillade den jätte jätte mycket. Vill gärna se den igen (men inte fan har jag pengar till det). Rekomenderar den stort.

....

Packlista:



(glömde bort det här inlägget mitt i, så det tog en timma att skriva det, höhöhö)

Längtan!



Hotellrummet jag och Cam ska bo i, i Prag alltså. 1 vecka kvar!

Annat jag ser fram emot:
Inception - ska se den på Fredag
The Hunger Games - sista boken kommer ut 24/8
Att få den här låten ur huvudet - det säger sig självt
Scott Pilgrim vs The World - kommer ut 24/9

Var på gymmet idag, skönt var det ;) Men jag tog en skål med glass, eftersom jag har velat ha kulglass med chokladsås i en vecka... kände att jag har väntat så länge och varit så duktig.

Imorgon blir det spinning!

Härligt att vara igång igen

Cloudy with a chance of meatballs!

Jag såg på "Cloudy With A Chance Of Meatballs" nu ikväll. Kan inte säga hur glad jag är att jag inte såg den i 3D när den gick på bio i vintras.

När de var inne i jätte köttbullen var jag tvungen att pausa flera gånger.

Fan vad äckligt det var.

"I wanted to run away that day. But you can't run away from your own feet."

Ville bara säga HI





Insanity speaks







Annars söker jag jobb just nu. Blir väl typ Burger King/McDonalds (eller liknande), eller någon mataffär. Jag är inte kräsen, Aj vant sum vurk!

White Powder



=





Vitt puder socker överallt.

The Social Network

Jag längtar efter att den här filmen ska komma ut.

The Social Network



Med Jessie Eisenberg (kärlek!) och Justin Timberlake

Trailern:


Den kommer ut den 22/10 här i Sverige, och jag kommer gå på premiären. Verkar riktigt bra. Och jag är ju en "social network nörd", med livejournal och twitter och facebook och ja... allt sånt...

Två dagar och så lite så så

De där linnet i det föregående inlägget hade jag på mig i två dagar i sträck. Lite mer hobo, inte sant?

På kvällen där gick jag över till Julia och pratade lite med henne och såg på Dorian Gray. Vi ville gärna se lite mer sex scener, istället för scener som bara gjorde filmen alldeles för lång. Historien, manuset och agerandet var jätte bra, men hur den var filmat och regiserat var inte speciellt bra alls.

Dagen efter fick jag leka med Julias 5åriga typ lillasyster lite, och det var kul. Man glömmer hur kul det är att vara barn! Sen hjälpte jag dem att flytta lite... men kände mig mest i vägen. Och så fick jag hålla i Julias halvbror, som är 6 månader. Åååh, han är ju för gullig. Vi såg på medan han sov, och sen badade vi honom lite och så höll jag i honom medan hans mamma och pappa packade in bilen. Julia, din lilleste broder är oj så söt.

Sedan bjöd de på pizza! Blev asmätt efter bara en bit. Mättande, och skulle nog räcka i flera dagar.

OCh idag var jag med Julia igen, och gjorde lite hemliga saker <3 så tacksam för att hon var med mig idag. OCh vi åt Ben & Jerry's i hennes mammas lägenhet.

Nu tänker jag på att oj... det är ju bara en månad kvar på sommarlovet!! (+ 4 dagar)

Hobo Mode (Moobe)

När det är så varmt som det är vill man helst ha på sig så lite kläder som möjligt. Ibland vill man ta av sig alla kläder. Inte fan bryr man sig då om hur man ser ut?

Nepp, det gör man inte (om man inte är helt hopplös)

Min "outfit" blir då detta:



En bikini från förra året, köpt på H&M, och ett linne från H&M (köpte i Sheffield, haha, finns ju i Sverige!!)



Och shorts från... det kommer jag inte ens ihåg. Är osäker på om de är mina (joo, de är det, det är ju min storlek).

Ja, jag tog kortet med min fot. Vad jag kan! (detta resulterar i den konstiga posen, men händerna på höfterna är ett bra ställe att ha händerna!)



Om ni inte redan funderat ut vilket linne det var.


+ I Kanten:
+ för att lägga till lite på "Hobo" så får ni gärna spilla på tröjan (se! det har jag gjort)
+ Använda samma tröja flera dagar i rad, utan att tvätta den (första gången jag använder den här linnet)









Jag funderar på att sova i hallen/vardagsrummet inatt. Mitt rum är alldeles för varmt.

Dude, I rule over my own blog

Paus? Äh, vi säger "jag skriver när fan jag vill eftersom det är min jävla blogg vi talar om här".

För jag har tråkigt.

Har nu kollat min mejl, facebook, twitter, dikta, de tre bloggarna jag faktiskt läser (två som updaterar lite närsom, och en som updaterar så många gånger om dagen att jag vill kasta strumpor på'na).

Efter en vecka i England, där vi bodde lite utanför en liten by (knappt det, typ), uppe på en blåsig kulle (och ni som säger att det inte är berg i England kan gå och ta er, ni är verkliga turister som bara besökt East Anglia = London). Värdet var aldirg bra där uppe, men på andra ställen var det varmt och kvavt.

Första dagen där kunde vi knappt gå utanför dörren utan att det kändes som om vi blåste bort. Det har vi på film, och min systerdotter som ville trotsa vinden, men sen så blev hon rädd och ville bäras, sa "dä" och pekade mot dörren. Ingång var det.

Hemma i Sverige storknar vi av värmen. Var inte beredd på detta.

Saknar min käraste Pia, och så saknar jag alla andra vännerna också, men mest Pia eftersom jag inte kommer träffa henne på lite mer än två veckor!!!! De andra kommer jag få träffa snart.

OCH I AUGUSTI SKA JAG ÅKA TILL PRAG! HA! Kul va! (Men jag skäms att erkänna att jag slog upp Prag på google maps... Tjeckien har ju aldrig riktigt varit högt på min "vill åka lista", jag har mest alltid tyckt att Prag låter coolt).

Jag vill ha en ankellång klänning... Men de snyggaste kan inte jag ha, eftersom resåren som ska vara under brösten hamnar mitt på :( Hoppas man kan fynda på H&M. Men först måste jag ge mamma 300kr... och då har jag bara 200kr kvar... Så går det när man hittar en as snygg jeansjacka på Top Shop i Sheffield (Meadowhall, I love it).

RSS 2.0