Chrome får "tumme ner"

Jag ger upp på Google Chrome. Det är skit. Seriöst.



Tusen gånger kommer det upp att "sidan kan inte visas", och så visas google istället. - Är det för jag inte besökt google tillräckligt idag, eller? För det är ju trots allt GOOGLE Chrome.

Bilder laddas inte alltid, utan är ofta bara kryss - OKEJ, så Mozilla och IE klarar det där utmärkt, men Chrome fuckar totalt.

Det finns inget "är du säker att du vill stänga" när du trycker på kryss när du har flera tabs uppe - tänk om jag RÅKADE trycka på skiten då? Och, ja, jag är medveten om att man kan hitta den gammla sessionen om man letar, men jag gillar bekvämlighet, och om Mozilla ger mig den, ja då använder jag Mozilla då!

INGA PARAGRAFER DÅ JAG SKREV I BLOGGEN - jag var tvungen att gå in på html och fixa det där. Irriterande

Ville inte låta mig ändra storleken på en bild här på bloggen, heller - ingen aning. bara... nej

"Visa Bild" finns inte, nä istället laddas den ned på datorn - det var droppen, då det hände.

Och det här är bara en del av det, det jag kommer på efter en lång dag, och jag är trött som fan.

Visst har den många positiva saker. Jag gillar bokmärkena och hur de är upplagda, förslagen på hemsidor när man skriver, och den inte en stort fett "arbetsfält" som tar upp en stor del av sidan. Men om jag vill ha en stor bild kan jag bara trycka på F11, och så voíla.

Mozilla är mer för mig.

Ögonbryn är opålitliga

Ögonbryn.

Jag plockar min ögonbryn relativt ofta. Ibland händer det att jag inte orkar och de får vara lite skabbiga ett tag. Men när man gör det då märker man något....

Ögonbryn har inga rutiner. Ingen tidsplan de följer. De bara gör efter eget behag. Inte växer de ut efter ett visst antal dagar, nä ibland stannar de som de är i nästan två veckor, och ibland så är det bara att plocka igen två dagar efteråt.

Allt är frid och fröjd tills man vaknar en morgon, kollar sig i spegeln och

AAAAAAAAAAARRRRRRGHHHHHHHH!

Mina drömmar avslöjar mig...

Imorgon ska jag göra första testet av 5 i Cambridge CAE (certificate in advanced English). Det kommer vara CAE Oral Exam. Att jag är nervös kan man ju lätt säga.
Började bli nervös ungefär klockan 1 i natt, då jag precis stängt av datorn, och så helt plötsligt tänker jag "men var fan ligger stället då!?". Så det första jag gjorde nu när jag vaknade i morse var att kolla upp det.
Jätte lätt att ta sig dit från skolan, och Rådmansgatan. Bra att veta! yay.
I natt drömde jag om choklad. Var så himlas sugen på choklad igår, och det gjorde det ju inte lättare att resten av familjen åt choklad. Fram tills igår var det löjligt lätt att inte äta något godis, men på lördagar, då slår det till rejält!
Dessutom drömde jag att jag sparkade en busschaffis där det gör ont. Han hade kört förbi busshållplatsen när jag stod där, och sedan kom han tillbaka av någon anledning, gående, så jag sprang till honom och sparkade honom. Tehe. Våldsam dröm.

Livet dansar

Stack ned till gymmet idag. Det tog ett litet tag att övertyga mig själv, men tillslut så var jag där. Eftersom jag är väldigt van vid att träna i grupp med någon som leder, så är det svårt för mig att göra det själv. Att träna i grupp är underbart. Man peppas av alla andra runt en, och man får samtidigt ett klart go och stop. Vilket man inte får när man tränar själv..


Sen när jag kom hem passade jag på att se på So You Think You Can Dance, säsong 7. Älskar den serien. Kommer ihåg när jag var yngre, och jag satt och kollade på det och drömde mig bort. Idag dansar jag inte lika mycket som jag gjorde för två år sedan, och definitivt inte i närheten av så mycket jag dansade för 2½ år sedan.


Beslutet att sluta dansa var svårt för mig, eftersom jag dansat hela mitt liv, fram tills dess. Det började med att jag gick på hobbyklasser, istället för specialgruppen jag gick i innan. Jag ångrar det beslutet så mycket. Och när det var bara två lektioner från terminsslutet bröt jag min tumme, och var tvungen att opereras, vilket gjorde att jag missade en viktig lektion. Gipsen togs bort dagen innan uppvisningen, men jag hade inte kunnat vara med ändå, eftersom jag hade svårt att röra min hand.


Trots det gick jag på en audition för att komma in i en specialgrupp igen nästa termin (fast jag visste att min schema inte skulle ha plats för det, om jag kom in på Init, som ligger inne i stan), en vecka efter gipset gick av. Och sedan gick jag på ännu en audition för en liten dansgrupp som dansade modern dans.


Auditionen för specialgruppen gick åt helvette, men jag kom med i gruppen som dansade modern dans. Men, jag kände mig nedslagen, och besviken på mig själv eftersom jag sabbade något som betydde så mycket för mig. Det kanske verkar överdramatiskt, men jag blev verkligen förkrossad.


Så jag tackade nej till den andra gruppen, och gav upp dans. Tills nu i vintras... Men, dansen är inte densamma längre. Jag älskar att dansa, men det var min flykt i vardagen när jag var yngre, och nu är det ingenting jag behöver fly längre. Mitt liv är bra nu.


Om något, några, år kanske jag börjar dansa igen.


Och man behöver ju inte "gå på dans" för att kunna dansa. Det finns många ställen som man kan dansa på, annars.

 


Ska jag säga någonting som "don't give up on your dreams" nu, eller? Ska det komma några visdoms ord från detta? Ingen aning. Ta det som ni vill


Det är bra med lite passion

När jag vaknade trodde jag att vi hade fått besök (fast egentligen hade jag legat och dragit mig i nån timma redan), men när jag går ned så ser jag att så är inte fallet. Okej, det var mammas kollega som kom för att hämta några bokhyllor som vi inte längre vill ha. Otympliga grejer de bokhyllorna. Fast bokhyllor brukar väl vara det.
Att jag lyckas skriva en paragraf om bara det är väl helt fantastiskt.
Vi, eller mamma och pappa (jag har bett att få vara med, men de vill inte låta mig), målar om på övervåningen. Den fula gul-orange tapeten är nu väck. Allt är vitt. Snart är det helt färdigmålat. Känns som om man landat på en helt ny planet. Så här stiligt ska det inte se ut på övervåningen, de ska se lite stökigt ut med de sprängfyllda bokhyllorna som tar upp nästan två hela väggar, och tapeten som ser ut som någon spytt juice.
Trevlig bild man får där...
Det obekväma med detta är att badrumsdörren fick inte stängas ett tag. Varför? Ingen aning, men en stege stod i vägen, så det var bara att lyda. Att sitta där inne mitt i natten, och stirra ned för trappan... inte något som får en att tänka på My Little Pony, precis.
Livet leker väl, annars. Typ.
På torsdag ska man köa för biljetter till Fan-Event på Hovet den 21/6. Känns lite kul att se framemot något, så det kanske gör att jag överreagerar lite. Men, fan, jag är 17år och jag har aldrig varit så här peppad inför något. Jag har inte ens varit kär i någon kille från Idol, och suttit och gråtit i publiken. Nä, inte ens har jag varit kär i en filmstjärna, eller något. Så jag känner att nu är det dags, Rebecca, bete dig som en liten fjortis, köa i timmar, och sen ska du sitta där och gråta. Bara för att.

Ja, bara för att. Det är min ursäkt.
Det svåra är att tågen går ju inte så ofta här ifrån, och inte bussarna heller, för den delen. Så då ska man sitta där typ hela natten. Ja, vad tänker jag då?? Vilket kul äventyr jag ska på.

Ibland förstår jag inte mig på mig själv.
Once in a lifetime, sjunger tankarna också. Det blir lite magiskt då.

Killer!Cat

Google, google... google

Sprider min favorit musik

Jag har inte viftat med musik jag gillar på ett bra tag. (<-- den meningen skrev jag för en timma sedan, btw, nu ska jag fortsätta skriva.
Har "upptäckt" två band, så det är väl bara att säga hej hej till dem:
The Kills
The Black Keys
De är båda väldigt bra, och jag spelar dem mest hela tiden.
Har väldigt nyligen börjat lyssna på The Black Keys, så har egentligen ingen favorit låt som de gjort, men det kommer nog senare, skulle jag tro.
Dock så har jag några favorit låtar av The Kills:
The Kills – Cheap and Cheerful
The Kills – Kissy Kissy
The Kills – U.R.A. Fever
The Kills – Fried My Little Brains
Har även börjat lyssna på Imogen Heap igen, och är väldigt ledsen över den rapplåten som förstör hennes fantastiska låt Imogen Heap – Hide And Seek.
Och den spellista jag lyssnar mest på nu förtiden, när jag inte lyssnar på The Black Keys eller The Kills, är meaningful songs. Jag rekommenderar verkligen att lyssna på Imogen Heap – Wait It Out.
DET VAR DET
QUICK AND PAINLESS
:)

A match made in heaven

Jag är kär. Jag är kär i en hemsida.
Superstart.se måste vara den bästa uppfinningen som finns. Man kan hålla koll på så mycket på bara en sida. Det är en kalender, det är sl-reseplanerare, väder, mail, facebook, twitter, tvtablåer, recept, alla olika sökmotorer... ALLT. Seriöst underbar sida.
För någon som är väldigt slarvig (jag), så är den här sidan toppen.
Jag är kär.

Chrome, sallad, no sugar baby, och betyg

Har bytt från mozilla firefox till google chrome nu. Får se vilken som jag tycker är bäst av dem. Jag är ju van vid mozilla, men chrome har inte ett onödigt stort verktygsfält.
Bara att vänta och se. Match made in heaven, or not?
Vill också meddela att idag åt jag sallad (det där lät snoffsigt), jag har sucktat efter det jätte länge nu, okej några dagar, men för mig är det länge... Nu vill jag bara ha mina hallon! (och jordgubbar - jordgubbar utalas jogubbe, japp!)
Imorgon har jag gått 2 veckor utan läsk, och 5 dagar utan att jag ätit något med socker i. Okej... nej, jag drack ett glas juice för några dagar sedan, men det räknas inte, okej!? Hehe.
16 juni (eftermiddag) får jag äta godis, dricka läsk och allt sånt. Men tänker inte vräka då heller. Osäker på om jag ens vill börja dricka läsk igen. Har alltid mått dåligt av det, och det är bara gott ibland.
aja.
MVG i Engelska D! YAY. Nu väntar jag bara på att få reda på vad jag fått i de andra ämnena...
(fail format det blev på texten då, går inte att redigera än)

Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer till Ssssverige

OH SHIT! YESSS

Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer till Stockholm i Juni!!! Jag är ett stort fan av Kristen, och Taylor är väl fin att se på.... :3

Anyway. Jag vaknade av att Sanna smsade detta till mig, blev glad som fan. Sedan var det bara att se på Glee, tog en faselig lång tid för mig att kunna se på det. Såg det. Duschade. Sedan var det dags att åka till sjukgymnasten, så det var bara att kuta till bussen.

Men tåget mot Stockholm var intsällt, och 610 hade redan gått för ett tag sedan. Var bara att ringa och byta tid. Sedan sitta och vänta på att nästa buss hem skulle komma.

Fick väl något typ-gjort idag dock.

+ Blir alltid lika förvånad över "lantis" vibben man får av allt när man sticker ned till centrum. Haha, börjar bli lite för van vid "innerstaden". Känner mig som värsta pretentiösa snobben när jag säger det, men men.

Spinning - that's my thing

Igår åkte jag inte ned till gymmet. Satt där och tiden gick och gick, men jag bytte varken om till träningskläder, packade ner dem och icke sprang jag till bussen.

Idag dock, då gick jag och spinnade. Hela grejen med igår var att jag inte skulle behöva spinna idag. Det låter ju hemskt, men fan, det var så härligt och efteråt var jag helt slut men kände som om jag hade massor av energi i kroppen. Helt underbart.

Svetten rinner och man säger till sig själv hela tiden "du klarar det, du klarar det", och så gör man det. Det som gjorde det ännu bättre var ju att hon som ledde passet hade bra musiksmak.

Snart klar med andra veckan utan läsk, och har nu inte käkat någoting som inte är frukt eller MAT på två dagar. Det svåra med att säga till sig själv att man inte får äta godis är ju att man blir mer och mer sugen på det. För mig är det så i alla fall.

Nuuu är det 1 vecka kvar till sommarlovet!

Jag är så sjukt trött! Somnade idag både på dit vägen och hemvägen. Sitter där och tänker "jag ska inte somna, jag ska inte..." zonk. Typ. Nästan. Ja... kanske.

Många punkter.

Ikväll ska jag, trots att jag känner mig som en zombie, dra ned på gymmet och gå på ett pass! Jaaa.... gud vad jag är peppad... Eller inte. Dit ska jag, trots allt. Förra veckan var jag strandad pga mina fötter. Halva veckan kunde jag knappt gå med skor, och den andra halvan var jag sönderstressad av skolan. Sånt är härligt.

Men, men, men.

Mycket positiva nyheter är att NU ÄR JAG KLAR med allt skolarbete för detta år. Och jag har fått en liten solbränna. Men nu är jag lycklig för nu är det snart sommarlov. Ja, jag vet... jag kommer om några veckor böna och be om skola igen. När det börjar bli långtråkigt.

Till hösten blir det 3an som gäller. Sista året innan studenten.

Whoop whoop

Har slutat med läsk, och mår som bäst på länge

Har slutat med läsk nu, och på mindre än 2 veckor har jag gått ned 1-2 kg. Riktigt häftigt. Är väl en diet, men egentligen inte. Det är bara det gamla vanliga: ät nyttigt, och träna, båda dessa regelbundet. Och jag mår underbart bra!

Funderar även på att inte äta något godis fram tills CAE den 16 Juni. Skulle ju vara toppen. Då räknas kakor och glass (... sadface) liknande in också. Under veckorna går det underbart lätt att undvika sånt, men på helgerna när alla sitter där och stoppar i sig... Ja det kommer nog ta ett tag innan man inte känner sugen. För läsk försvann suget efter 3 dagar. Nu vill jag inte alls ha läsk! Vatten vatten vatten är det som gäller. Mjölk ibland kanske, men jag mår lite illa av för mycket mjölkprodukter.

När 16 juni väl kommer kanske jag har det ganska bra utan godis och sånt, kanske jag kommer fortsätta. Men då släpper jag nog på glass förbudet. Jag äter ju ändå bara glass under sommarhalvåret (med några undantag här och var).

Det finns ju så många andra alternativ till godis. Speciellt under sommaren. Jordgubbar och hallon, bl.a.

Anledningen till att jag vill gå ned i vikt är väl inte att bli smal, egentligen, utan det handlar om att jag vill bli bekväm i min egna kropp igen. Det senaste halvåret har jag inte mått speciellt bra, och det gjort att jag ätit dåligt, och det är väl det som gjort att jag blivit sjuk så ofta som jag varit. Jag har gått upp i vikt, och min självkänsla har dalat upp och ned.

Inte så att jag inbillat mig att om jag tappar 5kg så blir jag gladare, eller om jag tappar 10kg så blir livet perfekt. Det är också så att om jag inte går ned i vikt och tar kontroll över mina matvanor, kommer jag bara gå upp i vikt. Och jag kommer inte blir glad när jag ser mig själv i spegeln då. Jag har inget emot att andra är lite större, men själv så vill jag inte vara det. Jag vill heller inte vara jätte smal. Jag vill bara ligga på en normal vikt, och kunna ha onyttiga perioder ibland utan att må dåligt över det.

Jag kommer inte köra på någon hård diet. Skulle jag aldrig klara, och det går emot allt jag tror på. Det gäller att äta det man vill (i MAT väg, inte godis väg), men inte överdriva. En varierad kost, blandat med träning är nog grejen för mig. Dock så är pizza/hamburgare/kebab/ och liknande ett stort no-no-no. Det är väl en no-brainer.

Feeling mallig

Idag har jag gjort en hel del. Typ.

Städat mitt rum, och dammsugit. Gjort övningarna jag fick i uppgift att göra av sjukgymnasten (hade ju inte plats förut!!). Mer än vad jag gjort på länge här, haha.

Bara lite läxor kvar. Ska skriva ett manus för en kort"film" på 5 minuter (=5 sidor), och en fakta vinklad artikel. Måste vara klart tills på fredag.

Behöver jag säga att jag inte ens börjat? Jo manuset... men det blir skit varenda gång!


(klädd för städning, ni ska se mina shorts... herreminajävlar)

Det här är jag när jag är stolt och glad. SOMMAR FÖRFAN!

Och prickarna är myggbett. Ja, jag fick dem i lördags. De älskar mig.

Snart ska jag stänga mitt fönster och se på Glee. Skriver nog på läxan samtidigt. Kanske kan jag skriva om Glee? hmm...

"Hon är en jävla slyna"

En kanske 14 årig tjej kallade sin mamma för slyna på bussen idag. Tyckte väl att hon var tuff eller något. Fick lust att skaka om henne.

Så jävla respektlöst.

Och sen så kom det ju fram att de tycke de som är Emo är äckliga, och dessutom var de homofober. Plus, de hade ju sån bra erfarenhet av sex. Herregud.

Kanske ville jag bara glo på dem. Som en kossa. Bara sitta där med stora ögon och glo.

Idioter. Ush

Sore all over

Jag igår


Ser ut som en animé karaktär

Jag idag


Plåster. Sore all over. Och säg hej till nallen. Såg den inte där! Hej hej.

Ut med mina fakers

Ska ut med mina fakers idag



Skulle såååå gärna vilja ha de äkta, men men... dyra som faen är dem. Har velat ha dem i över ett år... typ 16 månader eller något, haha. Jag vet inte.

Men ska ut idag i solen, till en park och kula med mina vänner. Wiho. Ni är avundsjuka, jag vet.

mowhahaha

aja. kej.

det är så jävla varmt i mitt rum!

Illamående

Vissa saker gör mig illamående. Som tragedin på ett fotbollsstadium där folk blev ihjäl klämda och ihjältrampade för cirka 20 år sedan.

En annan sak är antalet våldtäkter som sker varje år.

En olöst våldäkt varje dag. 2009 anmäldes 966 utomhusvåldtäkter. Och 881, 2008. Det som också är hemskt är att utomhusvåldtäkterna, de såkallade överfallsvåldtäkterna, är inte ens majoriteten av de våldtäkter som sker. Att bli våldtagen av en bekant är mycket vanligare.

Sedan anmäler inte ens i närheten alla som blir våldtagna våldtäkten.

Hur många våldtäkter skedde förra året då? Över 1000, i alla fall, kanske närmare 2000, om man räknar med våldtäkter inomhus?

Jag blir inte bara illamående... jag blir rädd. Vilka är de jävla äcklen som kan göra så här mot folk? Vad är det i vårat samhälle som får dem att tro att detta är okej?

Och det blir ju inte bättre att straffet för en våldtäkt är lägre än vad det är för ett skattebrott!! Människor är värda mindre än pengar. Känns betryggande att veta det.

Jag har klipp mig (blev inte riktigt som jag ville)

HEKTISKT LIV JUST NU.

Typ...

Idag var det skola, vaccinering, klippning, och laga mat.

Ser väldigt proper ut nu. Ville ju ha lite ruffs och spret och allt sånt. Men får vara lite snoffsig i håret några dagar. Som tur var är det ju inte helt fel till klänningen jag ska ha på mig på Onsdag!

Före                                                             Efter


Förändringar har skett.

Annars är väl livet bara livet. Duh, som om ni inte märkt det än!

Mina första Mr. Killer-Heels!

Då har jag införskaffat mina första Killer-Heels. Och de förtjänar namnet. De får mig, som är cirka 180cm lång i vanliga fall, att bli närmare 185! Ja, och jag har korta ben, så dessa fantastiska skor som dock inte är av det bekvämaste laget (jag är ju van vid mina platta-platta skor...)

MEET MR KILLER-HEEL



(som ni ser så utövade jag lite areobics när jag tog denna bilden)

Kommer vara ett huvudlängre än alla andra på studentskivan, men jag kommer vara as snygg! Bild på klänningen/hela "outfitten" kommer senare, typ torsdag.

Tidigare idag var jag på gymmet, stack hem, duschade, åt mat, stack till Kista, köpte klänning, och de här skorna. Åt banana-split. Inte ensam, nej, men syrran och mamma.

Imorgon är det dans. Måndag är det skola, klippning, och någon spruta som skall tas. Tisdag är det skola och sjukgymnasten, onsdag skola och Maries studentskiva, torsdag... skola (prov?), fredag... LEDIG! WOHOOOO!!!

En update från en annan del av Sverige

Är nu i Göteborg, det är relativt fint väder, varmt i alla fall. Är väldigt väldigt trött. Det första jag gjorde när jag kom hit var att vila en liten stund på rummet.



Så det är jag nu då. Ser ju inte ut som om jag har jätte roligt, men det HAR JAG FAKTISKT.

När jag kom hit, efter jag vilat en liten stund så satt vi ute en stund och fikade lite. Frukt och saft.
Sen åt vi lunch
Sen "hälsade" vi på varandra
Sedan fikade vi
Sedan tävlade vi (mitt lag vann en av grejerna!! w00t)
Och nu sitter jag här, vi ska äta nu snart. Grillning, yummy.

Senare i veckan ska vi åka och köra Laserdome! Makes me so happy happy! Nu ska jag återgå till... annat :)

Imorgon imorgon imorgon

Juste, jag hade inte bloggat idag. Datorn stängdes ju av mitt i't.

Ska åka till Ågrenska imorgon. Gammal bild får beskriva känslan



happy med ord.

Har "typ" packat klart. Finns ju de grejer man inte kan packa förens i sista minuten... Men det står redo att läggas i resväskan.

Tåget lämnar Stockholm Central 8.10 imorgon, är framme i Göteborg vid 11.17, tror jag. Är nog vid Ågrenska vid 12 då... tänker på att vi alla ska samlas och sådant. Sedan är det resan.

Ååååå det ska bli kul! Ska ta med mig datorn, så jag kommer väl blogga där ifrån... typ kanske?

RSS 2.0