lägger ned bloggen

På grund av flera olika anledningar tänker jag lägga ned bloggen ett tag. Jag orkar inte med den bara.

så, jahapp.

Bad zombie bad

I've been bad.

Det är tre saker som jag gjort som inte är så bra. Men eftersom jag inte känner för att dela med mig låter jag det stå sådär. Så ni får undra lite. Bad bad bad.

Åh gud vad roligt jag är. Eller inte.

Tränade lite tidigare, men så blev jag trött så snabbt, och undrade varför. Jo, juste... jag hade ju bara ätit en banan idag. Inte direkt så bra om man vill bilda muskler och så. Så det var bara att pausa träningen och ställa sig vid spisen (och här kommer "back to the kitchen" skämten...) och laga lite mat. Snodde syrrans corn filé, för jag ville inte ha pizza eller köttbullar, eller pyttipanna, eller yoghurt. Blääää.

Fick också syn på hallon och annan frukt där i kylfacket. Vill göra smothie. Yummy. Kanske gör lite efter jag tränat, igen. Får vänta ett litet tag, eftersom jag hatarhatarhatarhatar att få håll.

Förövrigt är det CAE på onsdags (Cambridge Certificate in Advanced English), måste dra hemifrån klockan 7 på morgonen. Alltså blir det upp imorgon lite tidigare imorgon, för att orka gå upp på onsdag. 8-9 funderar jag på.

Vilken lång dag det kommer bli...

annars, zombie-me:


och Julia.

Bild tagen av Mikael Albertsson

Single Ladies - förkrossande



söt!

Damdadumdididam

Idag var rätt kul, ändå.

Imorse hälsade jag på skolan jag gick på högstadiet på. De hade skolavslutning, och Julias lillebror gick ur nian. Så då stack vi dit. Herrejävlar den avslutningen var lång, och så var man tvungen att stå hela tiden! AJJ min höft, säger jag, med en risk att låta som om jag är åttio, och inte sjutton.

Efter det tog vi bussen, sen tunnelbanan, in till stan. Det är ju zombiewalk imorgon. Mickis införskaffade några grejer, Julia också, och så klart jag med. Det blev en hel del pengar slösade på butrix.

När jag kom hem så hade jag ont i huvudet, var trött, och ville bara sova.

Klockan var fem.

Dörren ville inte öppnas, och jag stod där mitt framför grannarna och var sekunder ifrån att börja böla. Stack på baksidan och ringde till mamma, började böla på riktigt för jag ville ju bara sova!! Jag hade bankat, slagit och gjort allt jag kunde förmå mig mor dörren, men den var forfarande där. Låst.

fan vad jag hatade dörren.

Försökte sedan igen, och vips gick den upp.

Kollapsade i sängen och somnade. Oj vad skönt.

Sedan ringde någon på, halvsovandes svarade jag, de kollade konstigt på mig och jag fattade inte varför. Kollade mig i spegeln efter de gått... smetat smink och såg typ lite onykter ut... vilka tankar de måste haft om mig.

Huvudvärken är inte helt borta, jag mår inte helt 100. Måste vila upp mig för imorgon. Ska ju orka vara uppe tidigt och sen gå lååååångt.

En sjuk jävel (igen)

Blä. Sjuk igen. Var nog inte så smart att åka ned och spinna i tisdags. Nog bara bra att jag inte kom iväg igår.

Får ta det lungt nu. Imorgon tänkte jag besöka skolan där jag gick på höstadiet. Min kompis lillebror går ut nian imorgon, så då hänger jag med henne. Ska bli kul att se alla då. På kvällen var det tänkt att jag ska gå på the teddybears, men eftersom jag är ganska säker på att jag inte har så mycket pengar... jag tror jag skippar det.

Sanna och jag funderar på att gå på Twilight movie night, om det finns biljetter kvar om en vecka. Annars får jag se Eclipse när jag kommit hem från England, runt den 10 Juli.

Irriterande vanliga-livet saker

Tänkte dela med mig av några saker som jag kämpar (typ) med i det vardagligalivet.

Jag får panikattacker. Allt ifrån klassiska som det står i textböcker, till andra inte lika fullt så vanliga. Har inte fått en panikattack på två-tre månader nu. Så det är jätte bra!

Kreatos Pilaris. Mest bara irriterande. Nu på sommaren har jag knappt några tecken på det alls, men på vintern är det riktigt förjävligt.

Migrän (med pissiga neurologiska symptom också). Får det inte så ofta, men det händer med jämna mellanrum (kan ibland få flera anfall på en vecka, eller bara två-tre på ett halvår).

Känslan av att vara totalt socialt-handikappad då jag pratar med folk i verkligheten och på nätet. Jag känner mig alltid jätte klumpig (med få undantag).

Så ja, det är jag. Inte saker jag brukar dela med mig av varje dag. Saker som man inte kan göra så mycket åt, det mest bara är.

Är du också en delfin?

Mår mycket bättre idag, känner mig som en människa!

Eftersom jag var sjuk igår ville jag inte ut och hålla på idag på den käraste nationaldagen. Nä nä. Istället stannade jag hemma och solade en liten stund (tio minuter), och sedan stack jag in och skrev lite på en sak jag nu börjat skriva på. Ska bli spännande att se hur det blir med det.

Elsa kom över, och jag tog lite foton (som jag är för lat för att lägga över på datorn just nu), och vi åt rabarber paj, för det är nationaldagen.

Pappa, mamma och Johanna (som hälsade på nu över helgen) passade på i det fina vädret att göra iordning baksidan. Ser bättre ut än vad det gjort på flera år. Den övervuxna busken är borta, och det är jag glad över! Har velat ha bort den sedan jag var tolv år!

Ikväll blir det VMAs, mitt i natten alltså. Varför sova när man har sommarlov? Juste... man blir ju trött. Men skit i det! Kul ska det bli att se det, i alla fall.

Typ min feber som talar

Jag tror min feber har gått upp, för jag typ svamlar, och mina tänder gör ont.

Man vet att man har feber när man känner det i tänderna.

Jag trodde det var söndag idag. Hade sett framemot VMA och allt det, bara för att få höra att det är en dag kvar!!! No!

Anyway, I found this really funny



(det var nära där att ni bara fick en kod, phew)

Men ehm. VMA, imorgon... idag?

Det är irriterande, jag är hungrig, eller typ... kanske, men jag vill inte äta något. Åt en äggmacka till frukost, och det är vad jag ätit idag. Jääätte bra! Eller inte.

Bra timing! Eller inte.

I går kväll gick jag och la mig tidigt, men så när jag nästan hade somnat så fick jag skit ont i halsen. Gick upp, kokade te och tog en halstablett. Men det blev inte så mycket bättre. Imorse vaknade jag och kunde knappt svälja. Har lite feber, hela kroppen är trött och gör ont, och stundvis har jag ont i huvudet. Dessutom är jag täppt, och det känns som om det är en bubbla runt huvudet - ni vet hur det är.

Rätt glad ändå att jag slapp bli sjuk i Maj, ändå.

Jag skulle ha åkt till Halstavik till min kompis studentmottagning, men eftersom jag är sjuk så blev det inte av. Hade varit lättare om jag bara åkte dit en stund, men eftersom jag måste sova över då... Jätte besviken att jag blev sjuk nu. Kunde jag inte blivit det om två dagar, kanske?

Istället tänker jag kolla på "So You Think You Can Dance" (och gråta, för jag lyckas alltid börja gråta när jag ser på det programmet), och läsa lite, ta igen sömn, och allt sånt.

Det suger också att jag är sjuk, eftersom imorgon är det national dagen, och jag hade tänkt fira den med några kompisar. Men ICKE!

Twilight Fan Event - JAG HAR BILJETTER!

JEPP. Jag har blijetter!



Det blev inget campande för mig. Inget sällskap, alla bara ditchade det. Tog istället första bussen vid 5.17, och drog in till stan. Fan att ingen ville! Hade ju varit kul!! (och tänk, kanske en VIP biljett i handen då...). Biljetterna blev väl sisådär bra...


OCH HERREMINAJÄVLAR VAD MYCKET FOLK DET VAR!!








Jag är jätte trött nu. Var en lång dag igår, och sedan upp tidigt idag...

Fan att ingen ville campa med mig :(

Grattis Pappa!!

Idag fyller min käre far 61år!  GRATTIS!
Tänkte att man kanske skulle skriva någonting om honom. Som att han är jätte envis, och att han säger att han inte gillar Eurovision (till exempel), eller Idol, men han vet alltid vad som händer på just de programmen. Och hur vi alla barnen kan härma honom ganska bra, hans suckar, och hur han säger ens namn när man råkar göra någonting som inte riktigt var det bästa man gjort.

Han gillar även att samla på fakta. Kommer man hem från skolan och berättar något man lärt sig, ska han alltid berätta historian runt just det man lärt sig. Sedan är han fascinerad av andra världskriget. Och så cyklar han väldigt mycket (han cyklade Vätternrundan '08).

V-ringade tröjor får honom att se ut som en halick, och i förrgår tog han på sig ett par militärgröna 3-kvarts skjorts, en röd piké, och en kavaj. Såg helt vrickat ut.

Det är min pappa det.

Det konstiga med drömmar

Ibland kan drömmar förstöra en hel dag. Tonen av drömmen, alltså, att den följer med när man vaknar. Kommer ihåg en gång för flera år sedan då jag drömt något jätte hemskt, men jag kom inte ihåg vad det var, men jag kände mig helt tröstlös hela dagen.

Idag är det obehagskänsla, olust, som kör "piggyback", och skriker "meja meja meja!" (det där är ett försök på att få den irritationen att låta som ett barn som vägrar bli nedsläppt).

Allting som jag skulle göra idag ville jag inte längre göra. Att åka ned till gymmet fick mig att slänga mig i sängen igen, att jag skulle åka till sjukgymnasten gjorde att jag ville böla i några sekunder (sedan ringde hon och sa att det kört ihop sig, och jag fick en ny tid till på Fredag), och till och med äta känns jobbigt.

Men det var bara att stoppa i sig lite frukost. Eftersom jag åt Burger King igår så var jag tvungen att träna lite, ändå. Så det tvungade jag mig till. Här hemma. Orkade fortfarande inte ta mig till bussen. Sedan la jag mig på baksidan, lyssnade på The Black Keys, och bara låg där.

I 30 minuter låg jag där.

Fan vad tråkigt det är att ligga i solen. Ja, jag vet att det är bra för mina armar och allt det, men det här är tjejen som inte kan duscha längre än 10 minuter utan att vilja slå huvudet i väggen av uttråkning. Om jag kunde lyssna på musik då jag duschade då skulle det nog gå bättre.

Längtar tills då jag kan hoppa i poolen och simma. DET är kul.

Sedan vet jag inte om jag tänker gå på spinning passet ikväll. Vet att jag borde. Bara att ta sig själv i tyglarna och gå...

eller inte.

RSS 2.0