Jaa du nyfikna jävel

Anledningen till att jag inte skriver i den här bloggen längre? Formateringen har av någon anledning blivit helt wacko och ser skit ful ut. Dubbelt radbyte? Nä nej glöm det. Blir galen.
Använder mig av tumblr nu förtiden http://muffinsplanned.tumblr.com/ så där hittar ni mig. Ibland kommer det väl någon uppdatering på mitt liv där. Har valt att göra mycket i mitt liv privat, pratar alltså inte om mitt liv öppet på nätet, publicerar få bilder på mig själv (med undantag för dailybooth lite då och då, men har valt att lägga av med det nu), och har slutat med vlogs (var aldrig min grej det). Det kom till en punkt då jag inte kom ihåg vad jag gjorde det för. Ville jag synas? Bli känd?
Just nu är livet ganska lungt. Ska söka till högskolan snart. Ta studenten. Är mycket i skolan nu, och jag har tröttnat på de flesta ämnen. Textkommunikation C mest av allt. Fyyy vilken kurs, uschh. Hoppas det blir lite bättre på högskolan, men det är ju tveksamt. Tyvärr måste man ju gå på högskolan för att få någolunda bra lön, och jag som ska bli barnmorska kommer ju ändå få en skit lön. Men vad gör man för att få arbeta med det man vill?
Jaja, någon updatering kommer väl någon gång...

RSS 2.0