Valborg... vaddå?

Varför supa sig full på just valborg? Det är nog den mest idiotiska helgen att dricka på. Det är tusentals andra som gör det samtidigt, och inte alla är de snälla fyllon som ni kanske är.

Hade gärna varit med mina kompisar nu, skrattat och haft roligt. Nyktert roligt. På ett säkert sätt. Inte dra runt på stan och riskera både det ena och det andra. Jag skulle inte lita på mig själv, eller på någon annan. Man förlorar kontrollen när man dricker, och är jag i ett sammanhang där det finns en risk att något kan hända, ja då vill jag ha full kontroll!!

Fast det är rätt skönt att vara hemma, det är avslappnande. Faktiskt så är det ännu skönare när jag vet att tusentals är där ute och redan är alldeles för fulla redan nu. Tystnaden (som egentligen inte är så tyst) känns fridsam. Inte massa adrenalin, eller hoppande omkring (för jag hoppar, det gör jag).

Att sitta här nu, utan krav. Visst valde jag mest av stolthet att inte åka iväg idag, men det känns ändå som om det var mitt beslut. För är man ute där, då måste man vara kul att vara runt, man måste kunna säga någonting roligt, eller någonting intressant. Och idag orkar jag varken vara rolig eller intressant.

Sedan är jag ju inte heller den mest sociala personen, normalt, heller. Jag vill ha min egen tid, sitta på mitt rum, eller var jag nu är, och ta det lungt. Det är härligt. Jag kan vara själv, jag måste inte ha folk runt mig. Jag gillar mig själv, jag gillar mitt eget sällskap. Ibland gillar jag inte mig själv när jag är runt folk, och det är jobbigt.

Så istället för att oroa mig för att polisen ska ta min sprit, eller att jag ska gå fel, eller att festen inte blir av, eller att jag tappar bort min mobil, tar sönder mina glasögon... Jag slipper oroa mig för allt det där, och bara sitta här och vara glad!

Vi grillade middagen. Ytterfilé (typ), potatisklyftor, med tsatsiki och mango(chutney? stavning?) sås. Yummy. Emelie och Stefan kom över, och Elsa med, såklart. Och Johanna är här med Tomas också. Vi har chips, och vi har godis och vi har läsk.

Det här är bra också, det här är toppen. Jag behöver inte supa mig full för att på något sätt passa in, eller för att bevisa mig själv. Det här är jag, jag gillar det så här. Fester är inte alltid för mig, ibland är det kanske kul, men jag vill minnas allt som hänt.

Happy Valborg (eller Walpurgis night som det faktiskt heter på Engelska *viktipetterminen*)

Arg är ett ord för det

Just nu verkar det som om jag får sitta hemma på valborg medan andra är ute och har kul.

Jo, jag är jävligt arg.

Kommer ju bli as kul. Åh jag kommer skratta med alla mina goda vänner, eller nej... juste de kommer ju inte vara där. Åh! Jag kommer springa runt och ha... nej. Åh! asså, minnen kommer skapas! nähä...

Lite får man ju fan tänka.

Blocka högerklick? VARFÖR!? Jag fattar det inte

Åh I-landsproblem vad irriterande.

Bloggar där det finns flera länkar, och man vill klicka på flera av dem - då öppnar jag några i en annan flik, för that's how I roll, men då kan man inte högerklicka! Jasså... hur gör man då?

Och så väljer man (efter nogrant tänkande) en länk, men den var inte riktigt det man väntat sig, så då går man tillbaka... och så finns det ett helt nytt urval av länkar! Jasså, då ska jag trycka på F5 tills de länkar jag ville till kommer fram igen? Jag har ju inte så bra minne!

På vissa bloggar kan jag förstå att de tagit bort möjligheten att högerklicka, men en del, där känns det bara löjligt! Liksom, vill någon ha bilden eller vad fan tillräckligt gärna trycker det på print screen och voíla, de har den där förbannade bilden du trodde du hade gjort omöjligt för andra att ta.

Och, du har en blogg på nätet, du skriver om ditt dagliga liv... Vadfan är det för något med högerklicks förbud då? För att göra dig lite mer privat? Sorry, du slutade vara privat när du skrev ditt första blogginlägg.

Okej, det har inte så mycket med länkarna att göra... bara den tanken att man tror att man skyddar någonting genom att göra så! Allt du hindrar är att folk kan öppna tex kommentarerna i en annan flik (jag gör alltid så). Och påverkar det dig negativt eller positivt?

Sen tycker jag det är väldigt pretentiöst, om man inte är en väldigt känd bloggare, men igen; PRINT FUCKING SCREEN.

(och ja, jag vet att jag lackar på någon pyttesak - därmed "I-landsproblem"

Ont

Är hemma nu, eftersom jag har ont som fan. Det svåra är att jag inte har någon aning om varför. Har bara... ont.

:(

Såg Bounce idag





DE VAR SÅ JÄVLA BRA. Känns riktigt sorgligt att man inte längre kommer att kunna gå och se dem. Ångrar verkligen att jag inte gick och såg Caution - det blev ju aldrig av att jag köpte biljetterna. Men TACK MAMMA för julklappen.




Dålig förlorare? Inte värre än den här snubben

Vi alla kan ju inte vara bra förlorare... En del är ju mycket värre än andra.



Well, Well, Well, What do we have here?



HAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Doktorn igen, nu ska det bli bättre!

Var hos doktorn idag, igen. Anledning till att jag var där var för att jag har varit så många gånger tidigare. If that makes sense? Men, i alla fall. Har fått något som antingen kommer göra det bättre, eller... ja, värre.

Så då får vi se hur det går.

Ska nu tjugo över ta bussen till skolan. Just nu äter jag lunch - varm macka MUMS

I like to watch


Varför folk har Ray Bans (varför jag vill ha Ray Bans wayfarer)


speciellt för att glo på den där tjejen på första sidan, seriöst "snygga semester outfit", ja jag ser försöket där, och det borde vara snyggt, men av någon anledning ser det bara fail ut. Hatten får henne att se muppad ut, posen skriker "jag har försökt 51635 andra poser, den här får duga", och VARFÖR PUTAR DU SÅ JÄVLA MYCKET MED LÄPPARNA!?

Ja, jag är skyldig till putning, bevis finns längre ned, MEN HELA HENNES HAKA FÖLJER JU MED!!

Det var inte meningen att det här skulle bli ett bitch-inlägg... woops.

då går man mot det vanliga

Vi pratade igår om frisyrer, hår et cetera, och Sherry påpekade att jag förut alltid gjorde något med håret, men nu lät jag det bara hänga.

Därför tänkte jag göra iordning håret idag!



Det ser mycket större ut i egentligen, men kameran gör det mindre - och det har då sjunkit ned mindre. Såg ut som om jag hade blivit "electrocuted" ett tag...

Ett halsband som är mer än bara att smycke

Jag tar aldrig av mig det här halsbandet. Nu är det en del av mig, en del av mycket jag står för.



Den står för:
Att säga nej till rökning
Att alltid komma ihåg att göra livets så bra som möjligt
Att aldrig glömma att livet inte är för alltid
Att komma ihåg allt "negativt" och göra det positivt

Det är ett "Hope" smycke.


För varje sålt smycke går 150kr till Barncancer fonden

Det går att beställa smycket här

Även det nya halsbandet (tyvärr ingen bild) går att köpa här

:)

Food baby

I Engelskan finns uttrycket "food baby". Fenomenet "food baby" är då man äter en stor mängd mat och magen sväller upp, som om man är gravid.

För att göra detta relevant till denna post:
Jag upplever detta nu. Det ser seriöst ut som om jag är i 5e månaden!

För att behålla min heder, lägger jag inte upp en bild på mig själv, utan jag gör så här:



Jag är så grymt bra på att rita i ms paint! Och av någon anledning så fick "food baby" häng tuttar... stackarn

Kan också säga att jag är grymt mätt, som i att min mage typ kommer sprängas... men skulle ju inte tacka nej till lite godis just nu!! hah

Ett troll har tagit över datorn


DET ÄR ETT TROLL HEMMA HOS MIG!!!



Nääää det är ju bara jag!

Denna bilden:
1. Skelningen, den syns på den här bilden
2. håret?
3. Jag behöver klippa mig
4. HÅRET!?

Väntar på besök, de kommer över en stund eftersom jag och Victoria är "ensamma hemma" ikväll. Inte schysst att lämna henne ensam för att gå på filmkväll, så de drar hit istället! Yay! Bara det att det blev en försening...

Header! har jag nu

Den kanske inte är den bästa, och det är vissa saker som irriterar mig, men den här får duga tills jag irriterar mig lite för mycket.

Ja :)

Jag tycker jag ritar exeptionellt bra

Nu tänkte jag också dela med mig av mina FANTASTISKA talang, och med det menar jag: en teckning.



Jag hade tråkigt på svenskan imorse...

Faces of me, väldigt intressant

Jag bestämde mig för att ta ego bilder av mig själv. Sen ville jag testa gimp och en speciell färgläggning, eller vad man nu kallar det. Resultatet blev detta; en boarder av miner.




Inte det bästa, men men, ain't I prettayh?

Min goda goda lunch macka

Jag här hemma idag igen, och tänkte... fan jag måste äta lunch! Och jag vill inte äta varm macka, eller rostad macka... vi har inte så mycket att äta hemma. Falaffel lät inte alls gott. Men så hittade jag!! MOZARELLA.

Det slutade med att jag gjorde en: mozarella, avocado, gurka, sallat (ja sallat) macka! YUMMY



Gapa stort

Skrämma sina syskon, det är vad man är bra för

Hemma idag då. Mådde inge bra igår kväll eller i morse. Eller nu heller, egentligen. Men aja.

Victoria kommer hem från skolan, börjar låsa upp och då kommer jag på den brillianta idén att jag ska skrämma henne. Hon ropar "hallå?" när hon kommer in - men jag svarar inte. Och så tänker jag... ja! Jags ätter på lite musik!

Startar spotify (med ljudet avstängt), och startar "Daft Punk Is Playing At My House" (LCD Soundsystem – Daft Punk Is Playing At My House ) och så väntar jag... Men hon kommer inte upp på övervåningen! Jag börjar tro att jag har "blown my cover", men nee.

Så smyger jag in på mitt rum, eftersom jag vet att hon kommer komma upp och säga till mig att stänga av. Kutar förbi trappen (där hon står och knyter upp skorna, men hon hör mig inte phew), och gömmer mig bakom dörren.

Hon går upp, kollar på datorn och säger "vafan", går in på toaletten och kollar där, men där står jag inte.

Hon går ut säger "vafan har hon lämnat den -"

Jag hoppar ut bakom dörren. Hon bir AS RÄDD.

PAYBACK ÄR VAD JAG SÄGER!
(för den gången hon gömde sig under mitt skrivbord när jag skulle sova och hoppade ut därifrån när jag nästan hade somnat...)

Kommer ihåg när jag var mindre, satt hemma vid datorn och Victoria var hos en kompis som bodde typ 20m ifrån oss. Vi snackade på msn, och de var irriterande som vanligt (ja), så jag sa "kommer snart tbx", och smög över till kompisens hus. Dörren var olåst, så jag öppnade den tyst, och stängde den tyst, smög upp för trappen. Där såg jag dem i datarummet, smög dit och hoppade in.

Där kan man snacka om att de skrek.



MP3 craziness, milkshake oppinion och boob hulk

Jag tänkte att jag skulle rensa min MP3 efter att jag en gång för typ två år sedan råkade trycka så att datorn la över all musik som fanns på datorn - vilket var den musiken jag redan hade, plus några femtiotal till. Cirka. Detta resulterade med att jag hade dubbla, och i vissa fall tre, eller fyra (eftersom vissa låtar återkom på flera album). Väldigt irriterande.


Nu är det nio minuter kvar. Internet är segt, så allt detta med att ladda upp bilder tar lite längre tid än vanligt.

FÖRRESTEN

Köpte en milkshake idag. Jordgubbsmilkshake. Tänkte att... ja jag ska ju träna idag, och jag har suktat efter en milkshake i mer än 24 timmar - det måste ju betyda att jag vill ha milkshake, och inte att det är något random onyttigt infall (inte så att jag vanligtvis kan stå emot dem då, heller, men jag går inte liite omväg för det).

Så jag, Cormac och Sanna gick och köpte det. De köpte chokladmilkshake. Den var äcklig som faaan! Jag älskar choklad... men det där var INTE choklad. Där stod vi på t-centralen och sög på sugrören.

YUMMY.

Annars är det inte mycket annat som sker... förrutom att det verkar som om jag ska gå upp ytterliggare en BH-storlek. Kul kul. Går från 75C till 75E på kort kort tid. Men jag väljer då 80D (om så är fallet), för det är ju lite skönare. Och jag tror att det är lättare att hitta den storleken.

Omblering och Bacon Mints

Har duschat (mys, trots att den muckade lite med mig... saker i det här huset alltså), och därför delar jag med mig av denna bilden. Visst är det kul att kunna bjuda på sig sjäv lite!



Bytt plats idag, eftersom det blev möblerat (omblerat) igår. Det såg ut så här ett tag:



Ganska trångt. Fanns inte så mycket plats att röra sig på.

Vi har typ släng ett femtiotal böcker, och sedan plockat kanske 50-100 andra böcker upp på vinden (pappa vägrar släppa taget). Det som finns kvar är två stora bokhyllor, som är ganska sprängfyllda med böcker. Böcker som någon faktiskt kommer att läsa.

Förövrigt...

Suger på Bacon Mints?


Hog Heaven

Pappa fastnade i vindsluckan

Mamma  och pappa håller på att städa undan i bokhyllorna på övervåningen. Pappa ska ta upp en bytta fylld med böcker upp på vinden, men byttan är lite för stor... så han fastnar på vägen upp, och står där och verkar inte riktigt veta hur han ska göra. Och jag börjar gapskratta, för det är bara jag som ser detta.

Det såg AS ROLIGT UT.

Igår träffade jag Magnus Uggla (såg)

Så jag var ute på vift igår. Så här tyckte jag om det:



Hämtade skoinläggen. Så nu går jag rätt när jag har skorna på. Känns lite annorlunda.

Det var på Stadium på Kungsgatan. Stod där vid personalingången vid skoavdelningen, och så kommer någon som arbetar där förbi, kollar på mig lite fundersamt och säger sedan väldigt glatt.
"HEJ!" och fortsätter gå in genom personalingången. Jag svarar lite tyst och förvirrat:
"Heeej...?"

SEEN blev det TÄBY. Det var varmt och skönt ute också. Stationen vid Stockholm Östra ser ut som en grusväg. FYI. FYI.

Täby är tråkigt när man är ensam. Gå i butiker, se på människan som sjunger covers på scenen som om man inte riktigt vet om han är människa eller inte. Messa Pia och tvinga henne att möta mig (tog inte mycket för att övertyga henne). Akademibokhandeln hade inte boken "water for elephants" som jag JÄTTE JÄTTE GÄRNA vill läsa.

Men när jag köpt glass, och den var upp äten, och när Pia nästan var där satte jag mig utanför H&M. Där ser jag en gammal klasskompis från högstadiet, vi pratar lite och när vi står där och pratar kommer VEM ut ur butiken?

MAGNUS UGGLA

lol? Ja. Det var som den där gången jag såg Tomas DiLeva precis efter jag sagt "vem fan bryr sig om Tomas DiLeva?"...

Så kollar mig omkring och tänker.. vänta? Är det... det är han! Och då får gammla klasskompisen syn på honom också, och det hela var väldigt udda.

Sen kom Pia. Vi gick och åt. Sedan träffade vi upp med några andra och vi bowlade.

Det gick väl... okej för mig.

Mina fingrar blev väldigt smutsiga. Och Pia var vägrade röra sin mat på McDonalds (se bilden) efter det. Hon tyckte det var bättre att doppa håret i maten, istället, när hon skulle sno andras pommes...

OCH IDAG HAR JAG INTE GJORT NÅGOT (okej... jag har skrivet om bokmanuset lite...)

Irriterad på grund av ingenting

Eftersom jag kollat alla (tre) bloggarna jag brukar läsa, kollat på Chuck, och gjort allt som brukar kunna underhålla mig på nätet... nästan allt... är jag nu uttråkad.

Därför tänkte jag updatera bloggen.

Se, nu har jag gjort det!


Andra nyheter är att jag är av ingen anledning (ingen anledning, jag lovar) irriterad på allt och alla och vill gärna slå något, någon... alla. Var precis så att jag stoppade mig själv från att sparka sängen riktigt hårt.

Det här inlägget irriterar mig. Ja, suck, vad ska man göra? Sova? Tja, det irriterar mig lite faktsikt.

Men samtidigt så roar irritationen mig... hmm.

PÅÅÅSK(klädd)

Påskklädd


ni får fan ta minen, det är inte lätt att ta kort med allt detta håret i ansiktet! Måste spraya hårsprej

och lite skrynkel får man tåla

Jag är fin!

smajlie :)

Nuuu är det PÅSK

Ja, då har jag varit hos doktorn igen. Men, det är ingenting farligt som pågår i min kropp, så det är ju bra. Bara normala saker som händer som gör jävligt ont. Så det är inte över ingenting.

Annars så är det ju nu påsk. Och det är ju skönt, väldigt skönt. Hela familjen kommer vara hemma i helgen, och det är väl alltid lite spännande... Med en stor familj vet man ju aldrig vad som kommer ske!

Nä, nu skojade jag. Visst är det lite roligare med mycket folk, men vi är inte helt koko.

RSS 2.0