4 dagar av kändisskap... eller något sånt

Hej till alla nya besökare! Vill officiellt tacka (eftersom det låter så proffsigt) vesna (får göra så här eftersom datorn blockat ALLA popups utan att ge alternativet att låta en själv välja om jag vill se dem: http://vesna.blogg.se) som valt mig som "four days of fame" på hennes blogg. Väldigt härlig blogg, och jag är kär i designen, bilderna, innehållet och självaste Vesna verkar som en person bör vara.

Ni kanske borde veta att jag är väldigt introllerant när det kommer till människor som jag tycker verkar knäppa. Men jag säger det inte så högt... oftast. Men jag behandlar alla som kommenerar med respekt, och kommenterar tillbaka ;)

Jag är hemma för tillfället. På grund av saker. En bonus på det är att jag sov hemskt dåligt i natt, vaknade varje timma av något. Usch, det gillar vi inte!

Mamma är också hemme för henne knä spökar igen, bland annat (plus lite annat som gör det värre). Så vi gör varandra liite sällskap. Inte så mycket. Jag har inte så mycket att säga. Som ni kanske märkt.

Nu ska jag jobba vidare med NaNoWriMo. Inlägg om det kommer senare.


Kommentarer
Postat av: Affi

Det låter som om du och din mamma borde kura ihop er i soffan och titta påen film eller något. Gudarna ska veta, att det är väder för sånt idag...

2009-11-10 @ 13:35:06
URL: http://ansoni.blogg.se/
Postat av: Emina

Vesna.blogg.se är grym! =) love hennes blogg!

2009-11-10 @ 15:17:51
URL: http://jakupovic.se
Postat av: vesna.blogg.se

cutiee =)

2009-11-10 @ 20:17:42
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0