Jämställdhet 2010: invandrare ska ha det lika dåligt som oss Svenskar!

Det är ju så viktigt nu i valet 2010 att det ska vara jämställt.

Invandrare ska vara på samma nivå som Svenskar, alltså ska de utvisas om de gör ett brott.
Män ska få mer tid med barn och respekteras mer i samhället. Det är så synd om stackars männen.

Ivandrare har det ju så mycket bättre än oss Svenskar. De kan gå in i vilket butik som helst och sno våra jobb. Deras efternamn sätter dem i gräddfilen överallt. Om de begår ett brott blir de nästan aldrig dömda, även om de är skyldiga. Men trots att de kan få jobb överallt, så ska de sitta hemma och dregla framför TVn, samtidigt som de tar våra skattepengar.

Och männen, ack så de har kämpat i hundratals år att få sitta hemma med barnen. De har ju kämpat med en gravid kvinna i 9 månader, och så får de sitta på jobbet och tjäna tusenlappar mindre än kvinnorna som gör exakt samma sak! Och de har ju skrikit och gormat och protesterat i flera decenium om deras rättigheter i hemmet. De ska göra allt hemma, medan frugan bara sitter framför TVn och dreglar (precis som de jävla invandrarna). Men ser du inte mannen där borta, han gråter i ren desperation över att han inte får tid med barnet

/sarcasm.

Invandrare som kommer hit till Sverige måste gå på SFI. Svenska för invandrare. De tar närvaro, och är stenhårda med det, och sedan skickar de in närvaron varje månad, och är de inte närvarande ryker pengarna. Sedan måste de söka jobb, precis som vi andra, annars får de inte pengar. De måste visa upp att de sökt jobb, de måste visa upp alla sina kvitton hos Socialen.

En Svensk person med ett Svenskt efternamn söker ett jobb är det mer troligt att denne får ett jobb före en invandrare. Alltså får de söka jobb mycket längre än Maria Johansson, som troligtvis får ett jobb inom ett eller två år. Max. Herr al-Amrikee kan få söka i över 5 år för att få ett jobb.

Och de lever lätt?

Männen också! De har det väl svårt! Grejen är att de kan ta mycket mer pappaledigt än vad de flesta verkar tro. De bara gör det inte! Varför? För att männen tjänar mer, och när man är föräldraledig går man ned i pengar (tror det är 80%), och då kommer deras månadsinkomst bli sämre.

Men det är ju så synd om dem, för att de tjänar mer, och då inte kan vara hemma. Vi måste rädda männen i varje familj! De måste ha rätten att kunna styra i deras familj.

Män är inte helt handligslösa. Vill de vara hemma så kan de. Och att männen inte har någon kontrol över hur barnen uppfostras nu? De har ju faktiskt en röst, använd den och prata med mamman till ditt barn. Att du sedan ropar "jag har ingen makt" är för att du troligtvis hade fel, eller så är ni väldigt dåliga på att kommunicera. Sedan är ju också mamman hemma med barnet mer. En mamma tar fler VAB-dagar än en pappa, och då är det väl självklart att mamman ska kunna bestämma vad hon känner är en rätt uppfostran. Det är ju barnet hon kommer spendera mer tid med.

Pappor: ta mer föräldrarledigt och ta fler VAB-dagar. Då kan ni klaga.

Nu är det bara irriterande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0