Ni kan sluta med värdelösa kommentarer nu

1. Min dag var säkert alldeles finfin, om jag hade något intresse att berätta om den hade jag redan berättat om den på bloggen.
2. Min blogg är skit fin, jag vet, men den är en vanlig stilmall som blogg.se har gjort = inte speciell. Allt man behöver är att googla "html color codes" och så kan man ändra bakgrund och all möjligt, och sedan använda sig av gimp eller något annat gratis program för att skapa en simple header.
3. Jag tänker inte följa dig via bloglovin, de bloggar jag faktiskt följer kollar jag regelbundet och kan adresserna utantill.  Faktiskt så hatar jag bloglovin och hade du en intressant blogg hade jag nog redan följt dig, och din "fin blogg" kommentar gör mig inte speciellt villig att läsa din blogg, jag bara himlar med ögonen och tar bort mailet.
4.Mitt senaste inlägg var den 30/12-10, verkar min blogg aktiv? Nej, precis. Har ni inget vettigt att säga så skit i att säga det.
5. Ni är irriterande som lämnar idiot kommentarer

Kommentarer
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-01-30 @ 13:54:02
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Millah

Okej ber om ursäkt :) kram

2011-01-30 @ 13:58:37
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan! Örebros främsta bloggerska kikar in och ger dig en topp reklam för min blogg, kika in hos mig om du gillar allt som har med vardagen att göra, kläder mode smink hår löshår musiktips o även hur det är att vara tillsammans med en känd rappare, elov från elov&beny! Kika in hos mig! KRAM!

2011-02-13 @ 15:48:48
URL: http://kriistiinjonsson.blogg.se/
Postat av: Sannie

Glad alla hjärtans dag!

Denna dag sparkar jag igång en tävling på min blogg där du kan vinna ett PORTRÄTT på en KÄNDIS som jag ritar till dig! Va med vettja! :)



http://sannie.blogg.se/2011/february/-tavling-celebrity-portrait.html

2011-02-14 @ 15:20:24
URL: http://sannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0